Siber güvenlik girişimi Picus Security, 45 milyon dolar yatırım aldı

Siber güvenlik girişimi Picus Security, mevcut yatırımcısı Earlybird Digital East Fund'ın katılımıyla Riverwood Capital öncülüğünde 45 milyon dolar yatırım aldı. Bu yatırımla birlikte girişimin bugüne kadar almış olduğu toplam yatırım miktarı 80 milyon dolara çıkmış oldu. Şirket, Riverwood Capital öncülüğünde 45 milyon dolar Seri C yatırımı aldı. Yatırım turuna, mevcut yatırımcısı olan Earlybird Digital East …

Siber güvenlik girişimi Picus Security, mevcut yatırımcısı Earlybird Digital East Fund’ın katılımıyla Riverwood Capital öncülüğünde 45 milyon dolar yatırım aldı. Bu yatırımla birlikte girişimin bugüne kadar almış olduğu toplam yatırım miktarı 80 milyon dolara çıkmış oldu.

Şirket, Riverwood Capital öncülüğünde 45 milyon dolar Seri C yatırımı aldı. Yatırım turuna, mevcut yatırımcısı olan Earlybird Digital East Fund’ın da katılımı gerçekleşti. Picus Security, yeni gelen yatırımla birlikte uluslararası operasyonlarını genişletmek, satış-pazarlama stratejilerini güçlendirmek ve mevcut ürünü daha fazla geliştirmek için kullanacağını belirtti.

2013 yılında Aycan İrican, Hamdi Alper Memiş, Süleyman Özarslan ve Volkan Ertürk tarafından San Francisco’da kurulan siber güvenlik şirketi Picus Security otomatik penetrasyon testi, ihlal ve saldırı simülasyonu (BAS) ve kural doğrulama yeteneklerini tek bir çatı altına bir araya getiren bir çözüm sunuyor. Girişim, kod ve diğer ağ aktivitelerindeki tutarsızlıkları kökünden kazımak ve düzeltmek için sürekli doğrulama süreçleri yürüterek dünya çapında şu ana kadar 500’den fazla kurumsal müşteriye ulaşarak, 1 milyardan fazla siber saldırıyı simule etmiş durumda yer alıyor.

Riverwood Capital Ortağı ve Picus’un yeni Yönetim Kurulu Üyesi Joe De Pinho, “Sürekli tehdit maruziyeti yönetimine yeni ve açık bir yaklaşım benimseyen Picus platformu, kuruluşların siber riskleri daha iyi anlamalarını ve kötü aktörlere karşı proaktif olmalarını sağlıyor” diye belirterek Picus teknolojisinin önemini vurguladı.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir